Les nostres notí­cies

  Dilluns, 13 de gener de 2020

Ràdio les Borges s'encarregarà de la megafonia de la 57a Fira de l'Oli i de les Garrigues

A més, a través de l'emissora i les seves xarxes socials s'informarà de les notícies relacionades amb el certamen

L'emissora municipal de les Borges Blanques és l'encarregada d'acompanyar els visitants de la 57a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, que es durà a terme els propers 17, 18 i 19 de gener del 2020 a les Borges Blanques. Durant els tres dies que durarà el certamen, els locutors de Ràdio les Borges seran els encarregats d'oferir el repàs dels actes i dels tallers, recordar la visita de les autoritats i donar la benvinguda a aquesta edició de la Fira. El Patronat de la Fira i Ràdio les Borges estan col·laborant d'aquesta manera ja fa uns quants anys, i aquesta ja serà la desena edició consecutiva que l'emissora local s'encarregarà de la megafonia de la Fira.

Programació dedicada al certamen

A més, els dies previs a la celebració de la Fira, Ràdio les Borges ofereix als seus oients totes les notícies relacionades amb el certamen i entrevistarà Enric Mir, alcalde de les Borges i president del Patronat Fira de l'Oli, i Jordi Ribalta, gerent del del Patronat Fira de l'Oli i regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Fires i Mercats.

A més, al llarg d'aquests dies, s'emetran unes càpsules radiofòniques que expliquen algunes curiositats i la història del certamen. Tota la informació d'aquesta edició de la Fira de l'Oli es pot escoltar a través del 107.1FM o a radiolesborges.cat.

 

Els visitants de la Fira comptaran amb la informació i la megafonia de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa