Les nostres notí­cies

  Dijous, 9 d'abril de 2020

Ràdio les Borges posa en marxa el número de WhatsApp 651971779 perquè els oients expliquin què fan durant aquests dies de confinament

Podeu enviar les notes, de com a màxim 40 segons de durada, de dilluns a divendres, de 10 a 18 hores, i hi podeu afegir una foto

Ràdio les Borges posa en marxa el número de WhatsApp 651971779 perquè els oients expliquin, a través de notes de veu, què fan durant aquests dies de confinament: si continuen treballant des de casa, què els hi ha suposat aquest canvi, si fan els deures de l'escola, si es preparen per a la selectivitat, si dediquen molt temps a la cuina, si fan algun tipus d'esport, com es comuniquen amb els altres familiars, si han après alguna cosa nova, etc.

Posteriorment, aquestes noves de veu s'emetran a través del web www.radiolesborges.cat i a les xarxes socials Facebook i Twitter. Si voleu il·lustrar l'àudio, també podeu enviar una fotografia vostra d'alguna activitat que heu fet durant aquests dies de confinament. 

Per enviar la nota de veu heu de guardar el número de telèfon 651971779 a l'agenda del mòbil, obrir el WhatsAPP i enviar-nos la nota de veu, que ha de durar com a màxim 40 segons, amb el vostre nom.

L'horari per enviar les vostres notes de veu és de 10 del matí fins a les 18 hores, de dilluns a divendres. 

Les notes de veu han de tenir una durada màxima de 40 segons.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa