Les nostres notí­cies

  Dimecres, 13 de juliol de 2022

Ep, que el Centre Compàs, de l'Associació Talma, participarà a Ràdio les Borges!

A través de podcasts, posts a les xarxes socials, entrevistes, notícies i altres formats, la família de Compàs ens explicarà diferents aspectes dels trastorns mentals i amb ells trencarem l'estigma de la salut mental

A Ràdio les Borges estem molt contents d'anunciar-vos que, a partir d'ara, comptarem habitualment amb la participació del Centre Compàs, el servei d'àmbit comarcal en la Salut Mental de l'Associació Talma. L'objectiu de Compàs és atendre i millorar la situació social i la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i la dels familiars, i amb la seva participació a Ràdio les Borges podrem conèixer més a fons i de manera real, en primera persona, aspectes al voltant de la salut mental que molt probablement tenim mal entesos o desconeixem.

A través de podcasts, posts a les xarxes socials, entrevistes, notícies i altres formats, les persones amb experiència pròpia, famílies i professionals ens explicaran, entre moltes altres coses, a què s'enfronta una persona amb trastorn mental, quins prejudicis són els més habituals, com ho viuen les persones del seu entorn... però sobretot, amb la seva participació, intentarem trencar els estigmes que giren al voltant de la salut mental, un món que per molt que pugui semblar llunyà o desconegut per qui no ho té a prop, ens pot afectar a totes i tots.

Ben aviat començarem a escoltar i llegir què ens expliquen des de Compàs, però des de Ràdio les Borges volem agrair-los que ens regalin una mica del seu temps amb aquesta col·laboració, que ens fa molta il·lusió i de la qual, de ben segur, n'aprendrem molts coses. Ens hi acompanyeu?

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa