Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 21 de desembre de 2017

Membres del grup dels Pastorets: "Hem fet alguns canvis perquè l'espectador rebi encara millor l'obra, enguany ja tenim més responsabilitat"

El proper dimarts, dia de Sant Esteve, es representarà l'obra teatral 'Els Pastorets', de Josep Maria Folch i Torres, a les 19 hores, al poliesportiu Francesc Macià de les Borges. L'any passat ja es va recuperar aquesta obra a les Borges amb actors locals, després que l'última vegada que s'havia fet amb gent del poble fos el 1993.

Hem parlat amb el president de l'Associació Grup dels Pastorets, Arnau Gómez, i també amb dos integrants d'aquest col·lectiu, la Rosa Maria Minguella i l'Inma Roig. En una divertida entrevista, ens expliquen detalls de la representació d'enguany i també que la Rosa Maria i l'Inma no estan tan nervioses com l'any passat, cosa que a l'Arnau, "per la responsabilitat de fer-ho millor", li passa al revés.

Xerrem sobre quins personatges canvien -o almenys alguns dels que canvien- respecte l'any passat, què és el que més els agrada de l'obra o el que els fa patir que surti malament. També ens expliquen com va sorgir el grup d'actors, qui en forma part i, fins i tot, ens fan cinc cèntims dels origens dels Pastorets.

Vols saber com s'ho maneguen i què ens tenen preparat? Doncs a part d'anar a veure la funció el proper dimarts, et convidem a escoltar l'entrevista. I et recomanem que arribis al final, que t'espera una sorpresa...

Els membres del grup dels Pastorets, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa