Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Divendres, 27 de juliol de 2018

Sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges del 26 de juliol del 2018

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, ahir dijous, 26 de juliol, a les 20.00 hores, el ple ordinari corresponent al mes de juliol, que va començar una hora abans del que és habitual a causa d'altres compromisos de l'equip de govern. La sessió va comptar amb 12 regidors, ja que no hi era present l'edil Núria Palau.

Els punts debatuts i els resultats de les votacions van ser els següents:

  1. Aprovar l'esborrany de l'acta de la darrera sessió celebrada (aprovat per unanimitat dels 12 regidors).
  2. Proposta d'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de les bases per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació dels arcs dels porxos de la plaça 1 d'Octubre (aprovada amb 7 vots a favor de l'equip de govern, 4 en contra d'ERC i 1 abstenció de la CUP).
  3. Acord de sol·licitud d'ampliació del termini per executar els treballs fins al 31 de desembre de 2019 i aprovació del nou pla financer del projecte d'intervenció integral BAE2009018 / Intervenció integral del casc antic i entorn urbà històric de les Borges Blanques (aprovat per unanimitat dels 12 regidors).
  4. Declaració d'especial interès i utilitat municipal i bonificació de l'impost sobre construccions instal·lacions i obres de l'obra promoguda pel Consell Comarcal de les Garrigues 'Modificat d'ampliació del dipòsit de residus sòlids urbans de les Borges Blanques' (aprovada amb 7 vots a favor de l'equip de govern, 4 en contra d'ERC i 1 abstenció de la CUP).
  5. Donar compte dels decrets d'alcaldia.
  6. Informe de l'equip de govern.
  7. Precs i preguntes.
El ple ordinari de maig de l'Ajuntament de les Borges (foto: Ràdio les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa