Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dijous, 27 de setembre de 2018

Sessió plenària ordinària de l'Ajuntament de les Borges del 27 de setembre del 2018

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, ahir dijous, 27 de setembre, a les 20.30 hores, el ple ordinari corresponent al mes de setembre. La sessió va comptar amb 11 regidors fins al desenvolupament del punt cinquè, ja que fins llavors no hi eren presents la regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla, i l'edil de la CUP, Josep Farran.

En el debats dels punts cinquè i sisè, els regidors d'ERC i la CUP van abandonar la sessió "per desacord amb la moderació" que va fer l'alcalde, Enric Mir. El ple, per tant, es va quedar només amb els vuit edils de l'equip de govern.

Pel que fa al punt sisè, l'equip de govern el va votar per punts amb el següent resultat: el primer va rebre vuit vots en contra, el segon vuit abstencions i el tercer vuit vots a favor.

Els punts debatuts i els resultats de les votacions van ser els següents:

 1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior (aprovada per la unanimitat dels 11 regidors).
 2. Aprovar el Compte General de l'Ajuntament de les Borges Blanques corresponent a l'exercici 2017 (7 vots a favor de CiU i 4 en contra d'ERC).
 3. Donar compte de l'informe PMP segon trimestre del 2018.
 4. Donar compte de l'informe de morositat segon trimestre del 2018.
 5. Moció del grup del PDeCAT sol·licitant la gratuïtat de l'autopista AP-2 entre Lleida i Montblanc per a tots els garriguencs/ques (8 vots a favor de CiU).
 6. Moció del grup municipal de la CUP per la bonificació i desviament de vehicles pesants entre les Borges Blanques i Soses (vot desglossat més amunt).
 7. Moció del grup municipal de la CUP per realitzar una audiència pública sobre les Ordenances Fiscals (no s'ha debatut).
 8. Donar compte dels decrets d'alcaldia.
 9. Informes de l'equip de govern.
 10. Precs i preguntes.
Un moment del ple ordinari de setembre.

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa