Arxiu sonor

  Plens de l'Ajuntament

  Dimarts, 7 de gener de 2020

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 7 de gener del 2020

L'Ajuntament de les Borges va celebrar, ahir dimarts, 7 de gener, a les 21.30 hores, una sessió plenària extraordinària motivada pel grup de Borges per la República-Som Primàries, a l'oposició, per debatre dues mocions que havien volgut incloure en el ple anterior però que, finalment, no van ser admeses en l'ordre del dia corresponent.

Abans de debatre aquests dos punts previstos, els 12 regidors presents a la sessió (Maria Fusté, de Junts per les Borges, havia excusat la seva assistència) han aprovat per unanimitat la urgència per incloure al ple una altra moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) respecte a la inhabilitació del Molt Honorable President Quim Torra, i la negativa a reconèixer la condició d'eurodiputat a Oriol Junqueras, que s'ha debatut i votat en el darrer punt.

Pots escoltar-lo íntegre a l'apartat 'fitxer d'àudio', de sota d'aquesta notícia.

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

  1. Moció de Borges per la República per demanar una moratòria a la tramitació de noves llicències per a infraestructures d'incineració o d'ampliació de la capacitat de coincineració de residus (aprovada amb les sis abstencions de l'equip de govern i sis vots a favor de Borges per la República).
  2. Moció de Borges per la República per iniciar un procés participatiu pel canvi de nom del carrer General Güell (aprovada per unanimitat dels 12 regidors presents).
  3. Moció de Junts per les Borges, i consensuada entre l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), a la qual s'ha afegit Borges per la República, de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) respecte a la inhabilitació del Molt Honorable President Quim Torra, i la negativa a reconèixer la condició d'eurodiputat a Oriol Junqueras (aprovada per unanimitat dels 12 regidors presents).
Imatge d'arxiu del ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa