Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 3 de novembre de 2020

Sessió plenària extraordinària de l'Ajuntament de les Borges del 29 d'octubre del 2020

El passat dijous, 29 d'octubre, a les 21 hores, l'Ajuntament de les Borges va celebrar una sessió plenària extraordinària que, a causa del confinament provocat per la crisi del Covid-19, es va realitzar a través de videoconferència: l'alcalde i alguns regidors de l'equip de govern estaven a l'Ajuntament, mentre que els membres de Borges per la República, grup a l'oposició, no van participar a la sessió.

En aquest sentit, abans de debatre els dos punts de l'ordre del dia, en el ple es va fer referència a la possibilitat o no, tal com va sol·licitar Borges per la República, de poder prendre part a la sessió de manera telemàtica. La formació a l'oposició va emetre un comunicat en què va explicar que no orendria part al ple "com a mesura de denúncia pel fet que no es permeti la participació a distància al ple i de protesta per la desconsideració de l'equip de govern de no contestar la nostra sol·licitud".

L'ordre del dia del ple i el resultat de les votacions és el següent:

1. Aprovació inicial de la modificació i creació de diverses ordenances fiscals per a l'exercici 2021 i següents (aprovada per set vots a favor de l'equip de govern).
2. Adjudicació del contracte administratiu de l'obra 'Construcció de l'arxiu comarcal de les Garrigues a les Borges Blanques' (aprovada per set vots a favor de l'equip de govern).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa