Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 26 de novembre de 2020

Els portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament de les Borges expliquen què presentaran al ple ordinari de novembre

Tal com ja vam informar des d'aquesta emissora, avui, a les 20 hores, se celebrarà la sessió plenària ordinària de novembre de l'Ajuntament de les Borges Blanques. L'ordre del dia previst inclou 11 punts, i a causa de la situació provocada per la covid-19, la sessió admet la participació a distància.

En aquest ple, Borges per la República, a més de decidir per votació popular algunes de les mocions que hi presenta, ha convidat tothom qui ho desitgi a fer-los arribar dubtes i preguntes per traslladar-los al ple municipal. Per la seva part, des de l'equip de govern s'ha habilitat un enllaç perquè qui vulgui participar al ple ho pugui fer, amb inscripció prèvia. Es limitarà la presència telemàtica de la ciutadania a un màxim de 10 persones, però el ple serà transmès pel canal de l'Ajuntament de Youtube Live de manera oberta.

L'alcalde de les Borges Blanques i representant del grup Junts per les Borges Blanques, Enric Mir, ha repassat els punts de la sessió i ha demanat precacució i responsabilitat en el context de pandèmia en què ens trobem:


Enric Mir | Descarrega'l com a: | MP3

Per la seva part, el portaveu de Borges per la República-Som Primàries, Josep Farran, ha agraït a l'equip de govern que hagi retirat de l'ordre del dia previst el punt referent a l'aprovació inicial del DUPROCIM "ja que per la seva complexitat i importància requereix temps per estudiar-lo i fer les avaluacions oportunes" i també "la flexibilitat" perquè el grup pogués presentar cinc mocions a la sessió. Seguidament, Farran, ha comentat les esmentades mocions que presentarà al ple la seva formació:


Josep Farran | Descarrega'l com a: | MP3
Un ple de l'Ajuntament de les Borges Blanques (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa