Notícies

  Dimarts, 22 de maig de 2018

L'exposició 'Creativitat i Salut Mental' arriba a les Borges del 31 de maig al 22 de juny

Durant inauguració de la mostra, que podrà visitar a la Biblioteca Marquès d'Olivart, es farà una conferència

El proper dijous, 31 de maig, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges inaugurarà l'exposició col·lectiva 'Creativitat i Salut Mental', que es podrà visitar fins al 22 de juny.

Tal com vam explicar des de Ràdio les Borges, el projecte Creativitat i Salut Mental, organitzat per Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida des del 2015, és una proposta creativa que busca la inserció comunitària de les persones amb problemes de salut mental a través l'enfocament creatiu i l'art com a eina terapèutica. Aquest 2018 s'està celebrant la tercera edició, amb la participació de deu artistes. Totes les exposicions aniran acompanyades d'una conferència.

La primera exposició de la mostra es va fer el passat 5 d'abril a la Biblioteca Municipal l'Atlàntida d'Arbeca amb la representació del Consell Comarcal de les Garrigues, l'Ajuntament d'Arbeca, Salut Mental Catalunya (Terres de Lleida), Coordinadora d'entitats de salut mental i addiccions i l'Associació Talma. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'exposició ha passat per quatre pobles diferents de la comarca: Juneda, les Borges Blanques, la Granadella i el Cogul.

Pel que fa a les Borges, també s'ha preparat, a les 19 hores, la conferència 'El poder de l'art' a càrrec de Mª Lluïsa Puig, tallerista i escultura. Més tard, a les 20 hores, es farà la inauguració amb la presència dels artistes.

 

Assistents a la segona edició de l'exposició (foto: Salut Mental Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa