Notícies

  Divendres, 15 de març de 2019

Obertes les inscripcions per a la tercera edició de la Fira Borges Motor, del 3 al 5 de maig

El certamen de vehicles d'ocasió i de maquinària agrícola es farà als Jardins del Terrall de les Borges

Avui divendres, 15 de març, l'Ajuntament de les Borges ha obert les inscripcions per a participar en la tercera edició de la Fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d'ocasió i de maquinària agrícola de les Garrigues que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig als Jardins del Terrall de la capital garriguenca.

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, en l'edició anterior hi van participar una dotzena d'expositors amb més de 200 vehicles i es van tancar una cinquantena de ventes entre furgonetes, cotxes d'ocasió i maquinària agrícola, a més d'establir-se desens de contactes per a futures transaccions, segons l'ens municipal.

Segons el regidor de Promoció Econòmica Fires i Mercats, Jordi Ribalta, es tracta d'una fira ja consolidada que ha tingut molt bona rebuda en les dues anteriors edicions i complementa l'oferta firal del municipi.

Les empreses interessades tenen temps per presentar les inscripcions fins el dia 15 d'abril a l'Ajuntament de les Borges trucant per telèfon al 973 14 28 50 o a través del correu electrònic silviamansilla@lesborgesblanques.cat.

Les autoritats locals i els expositors de la segona edició de la Fira Borges Motor (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa