Notícies

  Dilluns, 18 de març de 2013

Comencen les obres per a la construcció de la nova piscina de les Borges

Amb un cost total de gairebé 250.000 euros, el projecte hauria d'estar acabat a principis de juny, segons l'Ajuntament

Aquesta setmana han començat les obres per construir la nova piscina descoberta a les Borges Blanques, que podran utilitzar els menors de 14 anys i que comptarà amb una zona especial per a infants. Segons fonts del consistori, ell projecte, que també inclou la creació d’una zona d’ombra, està previst que finalitzi a principis de juny, just a temps per encetar la temporada d’estiu.

Les primeres actuacions han estat els treballs de desbrossament i condicionament de l’espai on s’ubicarà la nova piscina, al recinte de les piscines municipals. El nou equipament es construirà a tocar de l’actual piscina i del futur Centre de Tecnificació de Tennis Taula, i té un cost total de 244.405,76 euros, dels quals 117.000 estan subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i 114.000 per la Diputació de Lleida. El 5% restant anirà a càrrec l’Ajuntament de les Borges.

La superfície de la nova piscina estarà dividida en dues zones. La primera per als més menuts, amb una fondària màxima de 40 centímetres. A l’altra, la profunditat anirà des d’una zona de platja fins als 1,20 metres. Segons el regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, “la nova piscina permetrà donar servei a un major número de banyistes, ja que les instal·lacions actuals s’havien quedat petites. A més, aquest nou equipament descongestionarà la piscina gran, on ara només s’hi banyaran els adults”.

La intervenció ha suposat la tala de vuit pins que van ser plantats l’any 1968.

Imatge virtual de la futura piscina de les Borges (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa