Notícies

  Dimarts, 2 d'abril de 2013

Últimes places per aprendre a buscar feina a l’Oficina Jove de les Borges

El cicle de xerrades i tallers d'assessorament i orientació en matèria laboral és gratuït i s'impartirà cada dijous de les 10.30 a les 12.00

L'Oficina Jove de les Borges Blanques ofereix les darreres places per al cicle de xerrades i tallers d'assessorament i orientació en matèria laboral per conscienciar als alumnes sobre les tècniques de recerca activa de feina. El curs, completament gratuït, començarà el proper dijous dia 11 i constarà de nou sessions teòrico-pràctiques d'una hora i mitja de durada.

Sota el nom "Primavera del treball", les xerrades s'impartiran al Casal Marino i tindran com a objectiu el treball d'una forma dinàmica i participativa dels aspectes bàsics en la cerca de feina. Les classes es faran tots els dijous durant els mesos d'abril, maig i juny de les 10.30 a les 12.00.

La inscripció es pot fer a través dels canals habituals, presencialment a l'Oficina Jove, a través del telèfon 973 14 34 47, per correu electrònic (garrigues@oficinajove.cat), i per Facebook i Twitter.

Durant el curs es tractaran diferents temes relacionats amb la recerca de feina, com ara un anàlisi de l'entorn i dels recursos que ofereix, i l'autoconeixement, és a dir que es donaran eines als participants per a que puguin reconèixer de què volen o poden treballar.

També es farà incidència en els canals de recerca de feina, i es desenvoluparan les eines per aconseguir-la, de manera que s'ensenyarà a fer un currículum i una carta de presentació, i es donaran a conèixer els aspectes clau per encarar amb garanties una entrevista de feina. Per últim tindrà lloc un taller de creació d'empreses i una sessió on joves emprenedors de les Garrigues explicaran el seu projecte.

Imatge d'un curs celebrat amb anterioritat a l'Oficina Jove (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa