Notícies

  Divendres, 5 d'abril de 2013

Les entitats de les Borges rebran formació per crear la seva pàgina web a 'ClicPortal'

S'hi accedirà a través del nou portal web de l'Ajuntament de les Borges, que començarà a funcionar la setmana que ve

El passat dijous, 5 d'abril, una quinzena de representants de les associacions culturals i esportives de les Borges van participar a una reunió informativa al Casal Marino en què se'ls va explicar de manera pràctica en què consistia el servei ClicPortal, la nova iniciativa amb què l'Ajuntament pretén facilitar un espai a Internet a totes les entitats municipals.

Amb aquest servei es preten "que els mateixos membres de cada entitat disposin d'un espai a la xarxa que puguin gestionar ells mateixos, sense la necessitat de la intervenció d'algun entès en informàtica", segons la regidora Maria Fusté. Cada entitat podrà penjar a la seva pàgina web informació, agenda d'actes i diversos arxius de les activitats que realitzin d'una manera fàcil. En aquest sentit, el tècnic de la Borrassa, Joan Aldabó, va mostrar com es crea l'esmentada pàgina web i com s'actualitzen els continguts, i va destacar que "ho pot fer qualsevol persona sense cap tipus de complicació". A més, a partir d'aquesta primera presentació, la Borrassa s'anirà posant en contacte amb totes les entitats de les Borges per saber si els interessa el projecte i com hi volen participar. També es faran grups de treball amb els responsables de cada entitat que ho desitgin per tal de formar-los sobre la gestió del seu portal web a'ClicPortal'. Es poden resoldre tots els dubtes contactant amb la Borrassa, cada tarda, de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, trucant al telèfon 973 143447 o a través del correu electrònic laborrassa@lesborgesblanques.cat.

El projecte, amb les webs preparades i la informació actualitzada, estarà llest quan s'hagi dut a terme la formació amb els representants de les entitats que se n'hagin d'encarregar i, a més, permetrà veure els actes de totes les associacions accedint a 'ClicPortal', de manera que evitarà que se solapin diferents activitats i potenciarà la interrelació entre el teixit associatiu.

D'altra banda, la nova pàgina web de l'Ajuntament, amb continguts renovats i una nova estructuració -i des d'on s'accedirà a ClicPortal- es posarà en marxa "probablement la setmana que ve o, com a molt, la següent", segons Fusté. A més, es preguntarà als usuaris què troben a faltar o què modificarien de la pàgina "amb l'objectiu de fer-la el més útil possible per al ciutadà".

Un moment de la reunió informativa sobre ClicPortal. (Foto: Jordi Mir)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa