Notícies

  Divendres, 4 de novembre de 2022

Obertes les inscripcions per una nova edició de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca

Com a novetats d'enguany, la trail es farà el diumenge de la Fira de Santa Caterina i també s'ha organitzat un recorregut per als més petits de 2,5 quilòmetres

El Club Ciclista d'Arbeca ha posat en marxa una nova edició de la Trail Running Santa Caterina, el 27 de novembre, que enguany, com a novetat, es farà el diumenge de la tradicional fira de Santa Caterina. 

Com en les darreres edicions, aquesta serà la sisena, els organitzadors han previst dues distàncies, de 13 i 24 quilòmetres. A més, com a novetat d'enguany, també s'ha organitzat una trail per als més petits de 2,5 quilòmetres. La primera serà en format caminada i cursa amb 250 metres de desnivell positius, i la segona només es podrà realitzar corrent i tindrà uns 500 metres de desnivell positiu. Com sempre, ambdós circuits recorreran cabanes de volta i construccions de pedra seca, així com paisatges típics garriguencs. 

La cursa, que el 2020 va guanyar el premi Petjada Verda, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, pretén seguir la característica de ser sostenible. Per aquest motiu, els organitzadors impulsen el 'plogging', és a dir, que els participants recullin els residus que es trobin durant el recorregut. 

Tots els interessats en participar-hi poden fer les inscripcions clicant a l'enllaç

Participants a la trail durant el recorregut de l'any passat (foto: Club Ciclista Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa