Notícies

  Dijous, 24 de novembre de 2022

Juncosa, els Torms i Arbeca es vesteixen de Fira

Durant el cap de setmana, els tres municipis presentaran els olis nous i Arbeca també celebrarà la Fira de Santa Caterina amb el tradicional mercat de diumenge, espectacles familiars, un monòleg i exposició d'artistes locals, entre altres

Aquest cap de setmana, els Torms, Arbeca i Juncosa es vesteixen de Fira i han preparat diverses activitats com la presentació de l'oli del primer raig que elaboren. 

Juncosa

Pel que fa a Juncosa, se celebrarà la 13a Fira de l'Oli i productes d'elaboració artesana amb activitats que s'allargaran durant tot el diumenge. Es farà la inauguració de la fira, esmorzar popular, la presentació de la Ruta QR, venda d'oli, parades de productes artesans i visita guiada al molí.

Si voleu consultar el cartell complet de la fira de Juncosa, cliqueu a l'enllaç

Arbeca

Arbeca és l'altre municipi de la comarca que celebra la tradicional Fira de Santa Caterina, aquest cap de setmana, tal com vam informar des d'aquesta emissora. Enguany, la Fira de Santa Caterina arriba a la 39a edició i la Fira de l'Oliva Arbequina a la dinovena. 

Els actes començaran demà divendres, a la tarda, amb un berenar popular, la inauguració de la fira, un espectacle familiar, la lectura del manifest del Dia Contra la Violència de Gènere i un monòleg d'humor, entre altres. 

La Fira continuarà el dissabte amb el tercer Simposi de l'Oliva Arbequina, tast d'olis, visites guiades al nucli històric i al castell, un espectacle familiar, i nit per al jovent, entre altres, que podeu consultar en aquest enllaç

Diumenge, l'últim dia de Fira, es farà el tradicional mercat firal, esmorzar popular de fesols amb llonganissa, exposició d'artistes locals, la inauguració de les obres de millora del nucli històric i concert de Joan Reig, entre altres. 

Els Torms

Aquest diumenge, els Torms celebra la 13a edició de la Festa de l'Oli Nou amb un esmorzar popular i parades de productes artesans i de proximitat. 

El tradicional mercat de diumenge al matí de la Fira de Santa Caterina d'Arbeca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa