Notícies

  Dimarts, 16 de maig de 2023

Més de 200 familiars i amics del Pepenko el recorden en el primer memorial organitzat al CTT Borges

Durant la jornada es va fer un campionat de tenis taula i un dinar de germanor, es va dissenyar una samarreta commemorativa i els assistents van gaudir d'una petita representació del material del TT Museum

El passat dissabte, el CTT de les Borges va acollir el primer memorial en record de qui va ser entrenador i jugador del club, el vimbodinenc Josep Francesch Ribalta, conegut com a Pepenko.

Prop de 100 jugadors i més de 200 familiars i amics del Pep "van contribuir al fet que la jornada fos un record etern".

En la categoria Open A, els quatre primers classificats, per ordre, van ser els jugadors del CTT Borges: Alberto Lillo (jugador de l'ASISA Borges Vall), Cesc Carrera, Jose Lluís Andrade i Jair Jimenez (els tres jugadors del segon equip del club).

Pel que fa a la categoria Open B, el guanyador va ser Dani Coll, del CTT Guissona, el segon classificat va ser David Riu, del CTT Borges, i tercers classificats van quedar Eduard Viladegut, també del Borges, i Sergi Arribas, dels Ganxets de Reus (Tarragona).

Per al memorial també es va dissenyar una samarreta commemorativa i una pilota. En acabar els partits, els assistents van gaudir d'un dinar de germanor i d'una petita representació del material del 'TTMuseum' del qual el Pep era el promotor i des del club se segueix la seva feina, tal com vam explicar.

 

Un dels actes que es va fer durant l'homenatge (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa