Històrics

Viatges d'anada

Amb Josep Farré, Mariona Visa

A 'Viatges d'anada' hi descobrirem diverses ciutats d'arreu del món però seran persones de la comarca les que, a través d'una entrevista, ens explicaran diversos aspectes de la ciutat i del país que els ha acollit. Per tant, coneixerem diferents cultures i maneres de viure a través del punt de vista de garriguencs i garriguenques, un fet que és el que dóna un caràcter peculiar al programa.

A més de qüestions sobre les ciutats d'arreu del món, al programa s'hi expliquen quins han estat els motius que han dut els protagonistes a emprendre un viatge sense data de retorn i repassa també la trajectòria d'aquestes persones que, de ben segur, recordarem d'haver-los vist pels nostres pobles. Sabrem, doncs, què se n'ha fet d'aquella persona que fa tant temps que no veiem a través del programa de ràdio. A més de l'entrevista, l'eix central de l'espai, hi escoltarem també diverses cançons que ens portaran al païs on viatjarem, escollides per l'equip del programa i també per l'entrevistat, i també s'hi faran pinzellades dels llocs més interessants del lloc, de la seva cultura i la seva història.

'Viatges d'anada' té una sintonia original i exclusiva creada pel músic Joan Maria Morlans, 'Morelands', i és un espai presentat per Mariona Visa i Josep Farré i que compta a l'equip de producció amb Josep Roig.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa