Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 27 de març de 2018

Enric Mir: "S'han solapat obres a diferents carrers del centre històric per poder-nos acollir al Pla de Barris, que posa de límit el 30 de juny"

A finals del passat mes de febrer començaven les obres de millora dels carrers Josep Soler, Concepció Soler, la Placeta i Carnisseria de les Borges Blanques i la setmana passada les del carrer Abadia i part del Carnisseria, que s'afegeixen a altres millores fetes al centre històric anteriors com la mateixa plaça de l'Abadia o la plaça Ramon Arqués, entre altres.

D'aquestes obres, que també inclouen l'arranjament del camí del cementiri vell i continuaran al carrer Santa Vedruna, n'hem parlat amb l'alcalde del municipi, Enric Mir.

Amb el primer edil borgenc hem conversat sobre per què es fan totes aquests treballs de manera tan solapada, un fet que Mir ha vinculat "a la data fixada pel Pla de Barris", que és el 30 de juny. Li hem demanat com quedaran els carrers, per què se substitueixen els adoquins que hi havia fins ara, els terminis de les obres i l'import, entre altres qüestions, com l'enjardinament i l'eixamplament dels carrers del voltant de l'església o a què es dedicarà el solar entre els carrers Carnisseria i Abadia i quin material s'utilitzarà per revestir el terra de tots aquests carrers.

Mir també ha explicat quines són les properes actuacions importants -en quant a obres- que vol dur a terme l'equip de govern i que se centraran en posar gespa al camp de futbol de terra, en renovar l'avinguda Francesc Macià i millorar el carrer Marinada.

Tots els detalls, a l'entrevista!

Enric Mir, abans de l'entrevista.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa