•   Dimarts, 17 de març de 2015 / Meritxell Bayarri / En Pantalla

  Actrius que han treballat pels drets de la dona i el debat de '50 ombres d'en Grey', els temes d'aquesta setmana a 'En pantalla'

  Cada dilluns, l'Anna Serra ens porta temes relacionats amb el món del cinema i la televisió en la secció 'En Pantalla'. El tema d'aquesta setmana són les actrius de Hollywood que han format part de campanyes en defensa dels drets de la dona. L'Angelina Jolie o l'Emma Watson per exemple, són figures influents que han estat al capdavant de projectes que reivindiquen el paper de les dones en el món occidental.

  Per altra banda, en la segona part de la secció es tracta el debat de '50 ombres d'en Grey', un film que ha generat controvèrsia pels valors que transmet. Tot plegat ho podeu escoltar en l'àudio que hi ha a continuació:


  Anna Serra ens ofereix la secció 'En Pantalla' | Descarrega'l com a: | MP3
 •   Dijous, 12 de març de 2015 / Meritxell Bayarri / L'Altaveu

  Entrevista a Gerard Català i Adrià Garcia, components del grup La cintura de la Paula

  La cintura de la Paula és el grup revelació de les Borges Blanques i la comarca que està creixent amb força a les xarxes socials. El passat 5 de novembre del 2014 van penjar la seva primera cançó, 'Creixem', a Internet i amb tan sols un mes ja van assolir les 2.000 reproduccions.

  A 'Des de l'Oest', entrevistem a en Gerard Català i l'Adrià Garcia, el bateria i el baixista del grup. Amb ells parlem dels futurs projectes de La cintura de la Paula, dels seus orígens, de la trajectòria musical dels seus components i fins i tot d'algunes incògnites, com per exemple d'on prové el nom del grup.


  Entrevista a La cintura de la Paula | Descarrega'l com a: | MP3
  L'Adrià i en Gerard de La cintura de la Paula als estudis de Ràdio les Borges

  Pujar

Des de l'oest

és l'espai que t'acompanya cada tarda a Ràdio les Borges. Presentat per Meritxell Bayarri, hi trobaràs la veu de les persones i entitats de les Borges Blanques i també dels pobles de la comarca. A través de divertides seccions podràs conèixer curiositats sobre la nostra història i la nostra gent, receptes de cuina, consells de salut, etc.

Categories:

Arxiu:

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa