•   Dimecres, 22 d'abril de 2015 / Meritxell Bayarri / L'Altaveu

    Mercè Torrentallé ens parla de l'exposició col·lectiva 'Creativitat i Salut Mental'

    Fins al 26 d'abril l'Espai Macià de les Borges Blanques acull l'exposició col·lectiva 'Creativitat i Salut Mental'. Una mostra que ha organitzat Mercè Torrentallé conjuntament amb la Coordinadora Salut Mental Catalunya de les Terres de Lleida. L'objectiu del projecte és lluitar contra l'estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades per un trastorn mental i aconseguir la normalització i la integració social tant dels afectats com del seu entorn.

    Mercè Torrentallé, a part de ser l'organitzadora de la mostra, també és una de les artistes que exposa. Explica en el següent reportatge com la pintura l'ha ajudat a conèixer-se millor a si mateixa, ja que a través de l'art pot expressar tots aquells sentiments que no pot descriure amb les paraules.

    El fitxer d'àudio no està disponible temporalment.

  Pujar

Des de l'oest

és l'espai que t'acompanya cada tarda a Ràdio les Borges. Presentat per Meritxell Bayarri, hi trobaràs la veu de les persones i entitats de les Borges Blanques i també dels pobles de la comarca. A través de divertides seccions podràs conèixer curiositats sobre la nostra història i la nostra gent, receptes de cuina, consells de salut, etc.

Categories:

Arxiu:

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa