•   Dimecres, 22 d'abril de 2015 / Meritxell Bayarri / L'Altaveu

    Mercè Torrentallé ens parla de l'exposició col·lectiva 'Creativitat i Salut Mental'

    Fins al 26 d'abril l'Espai Macià de les Borges Blanques acull l'exposició col·lectiva 'Creativitat i Salut Mental'. Una mostra que ha organitzat Mercè Torrentallé conjuntament amb la Coordinadora Salut Mental Catalunya de les Terres de Lleida. L'objectiu del projecte és lluitar contra l'estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades per un trastorn mental i aconseguir la normalització i la integració social tant dels afectats com del seu entorn.

    Mercè Torrentallé, a part de ser l'organitzadora de la mostra, també és una de les artistes que exposa. Explica en el següent reportatge com la pintura l'ha ajudat a conèixer-se millor a si mateixa, ja que a través de l'art pot expressar tots aquells sentiments que no pot descriure amb les paraules.


    | Descarrega'l com a: | MP3

  Pujar

Des de l'oest

és l'espai que t'acompanya cada tarda a Ràdio les Borges. Presentat per Meritxell Bayarri, hi trobaràs la veu de les persones i entitats de les Borges Blanques i també dels pobles de la comarca. A través de divertides seccions podràs conèixer curiositats sobre la nostra història i la nostra gent, receptes de cuina, consells de salut, etc.

Categories:

Arxiu:

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa