•   Divendres, 16 d'octubre de 2015 / Meritxell Bayarri /

  Els padrins i padrines del Casal de la Gent Gran ens parlen de les cançons que més els han marcat

  Aquest estiu vam començar una nova secció al magazín de tardes. En aquest espai, els padrins i padrines del Casal de la Gent Gran ens expliquen quines cançons escoltaven quan eren joves, quines són les seves preferides i quines els agradaria tornar a escoltar a la ràdio.

  En els àudios que hi ha a continuació la Donesta Ferrer explica que la cançó que té més present és 'La mare'. "És una cançó de bressol que parla de la tendresa de la vida i dels fills amb la mare i el pare", afirma. 

  Maria Checa fa referència a la dècada dels '60 i '70 i l'època dels 'guateques'. "Fèiem moltes festes, amb poca cosa estàvem contents i ens divertíem amb tot", explica. La cançó que més li agrada és 'Gwendolyne', del Julio Iglesias, perquè és la que va començar a ballar quan va conèixer el seu home.

  Per Rosa Maria Minguella una de les seves cançons preferides és 'Cae la nieve' de Salvatore Adamo. Recorda que la ballava quan era joveneta davant la seva tieta, "tenia una germana de la mare que era coixeta, havia tingut poliomelitis de petita i li agradava molt veure'ns ballar sempre que hi havia ocasió".

  Finalment, un dels temes que més recorda Joan Serra és 'Algo de mí' de Camilo Sesto, una cançó que posaven molt a les emissores quan va tenir la seva primera ràdio. "Vaig tenir un accident quan era jove que em va obligar a estar mesos a l'hospital, el meu germà em va regalar el meu primer transistor i m'agradava que escoltar-hi aquesta cançó".


  Donesta Ferrer ens parla de la cançó 'La mare'. | Descarrega'l com a: | MP3

  Maria Checa explica que la seva cançó preferida és 'Gwendolyne', del Julio Iglesias. | Descarrega'l com a: | MP3

  Rosa Maria Minguella diu que una de les cançons que més l'han marcat és 'Cae la nieve' de Salvatore Adamo. | Descarrega'l com a: | MP3

  Joan Serra escolleix el tema 'Algo de mí' de Camilo Sesto. | Descarrega'l com a: | MP3
 •   Diumenge, 23 d'agost de 2015 / Meritxell Bayarri /

  'Senyals de fum', la nova exposició de l'estudi Major 28 que mostra obres de joves artistes espanyols

  L'estudi Major 28 de la Floresta acull aquest cap de setmana i fins al dilluns 24 d'agost l'exposició 'Senyals de fum', una mostra d'art figuratiu feta a partir de diferents tècniques i disciplines artístiques en les quals es poden veure des de pintures relacionades amb el paisatge fins a muntatges creats a partir de petits objectes. 

  Els artistes convidats són Mar Cubero, Sergio D. Loeda, Ana de Fontecha, Israel Larios i Miguel Marina, del madrileny Estudio Mendoza, conjuntament amb Emilio David Rodríguez i Gennaro Sambalausz. Tots ells han portat les obres amb les quals estan treballant actualment i que responen a la recerca personal de cada un dels autors.

  Entre les obres exposades es podran veure pintures (Marina, Loeda), construccions singulars fruit de la repetició i reorganització de petits objectes, fragments industrials trobats (Cubero, de Fontecha) i altres elements més orgànics i inestables que munten i configuren l'espai expositiu (Larios).

  L'artista de l'estudi Major 28 de la Floresta, Lluc Baños, ha estat l'organitzador d'aquesta l'exposició. L'any passat es va celebrar una mostra semblant coincidint amb la Festa Major del poble. En aquesta ocasió Baños ha convidat artistes que va conèixer durant la seva estada a l'Accademia di Belle Arti di Bologna, la majoria dels quals provenen de la Facultat de Belles Arts de Madrid. La mostra es podrà visitar fins dilluns 24 d'agost cada dia a partir de les 7 de la tarda.


  | Descarrega'l com a: | MP3
 •   Dilluns, 23 de febrer de 2015 / Meritxell Bayarri /

  Comença un blog 'Des de l'Oest'

  Meritxell Bayarri, presentadora del programa de tardes \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Des de l\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Oest\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

  'Des de l'Oest' és el magazín de tardes de Ràdio les Borges presentat per Meritxell Bayarri. S'emet de dilluns a divendres de 5 a dos quarts de 8 de la tarda. En ell es fan entrevistes a diferents persones del municipi per conèixer de més a prop les Borges Blanques. També es fan seccions especialitzades en temes tan actuals com les noves tecnologies, el cinema, la nutrició o els orígens dels cognoms.
  Aquest blog pretén ser un espai on pogueu consultar les seccions i entrevistes que anem fent en el dia a dia en el magazín de tardes. Només cal posar les bruíxoles a punt per seguir-nos des de l'oest!

  Pujar

Des de l'oest

és l'espai que t'acompanya cada tarda a Ràdio les Borges. Presentat per Meritxell Bayarri, hi trobaràs la veu de les persones i entitats de les Borges Blanques i també dels pobles de la comarca. A través de divertides seccions podràs conèixer curiositats sobre la nostra història i la nostra gent, receptes de cuina, consells de salut, etc.

Categories:

Arxiu:

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa