•   Dimarts, 17 de març de 2015 / Meritxell Bayarri / En Pantalla

    Actrius que han treballat pels drets de la dona i el debat de '50 ombres d'en Grey', els temes d'aquesta setmana a 'En pantalla'

    Cada dilluns, l'Anna Serra ens porta temes relacionats amb el món del cinema i la televisió en la secció 'En Pantalla'. El tema d'aquesta setmana són les actrius de Hollywood que han format part de campanyes en defensa dels drets de la dona. L'Angelina Jolie o l'Emma Watson per exemple, són figures influents que han estat al capdavant de projectes que reivindiquen el paper de les dones en el món occidental.

    Per altra banda, en la segona part de la secció es tracta el debat de '50 ombres d'en Grey', un film que ha generat controvèrsia pels valors que transmet. Tot plegat ho podeu escoltar en l'àudio que hi ha a continuació:


    Anna Serra ens ofereix la secció 'En Pantalla' | Descarrega'l com a: | MP3

  Pujar

Des de l'oest

és l'espai que t'acompanya cada tarda a Ràdio les Borges. Presentat per Meritxell Bayarri, hi trobaràs la veu de les persones i entitats de les Borges Blanques i també dels pobles de la comarca. A través de divertides seccions podràs conèixer curiositats sobre la nostra història i la nostra gent, receptes de cuina, consells de salut, etc.

Categories:

Arxiu:

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa