•   Dimarts, 10 de novembre de 2015 / Meritxell Bayarri / Nutrició

    Entrevista a Carme Mora, dels Fogons de la Carme

    En el marc de la 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, a Des de l'Oest entrevistem als 11 restaurants de la comarca que hi participen. L'última setmana d'octubre vam parlar amb Carme Mora, propietària i cuinera dels Fogons de la Carme que per aquesta edició ha preparat un menú degustació amb 9 plats diferents, entre ells, panellets salats amb formatge i pernil, lasanya de rossinyols gratinada i cuixetes de guatlla en escabetx.

    Tal com explica Mora, la cuina del seu restaurant té com a base els productes de proximitat, com l'oli de Cervià, que utilitza en la majoria dels seus plats: "Sempre intento utilitzar productes del lloc on estem, ja sigui carn dels productors de la comarca o el peix que s'ha gastat tota la vida a les Garrigues". El restaurant a més, forma part de la Ruta del Vi de Lleida, una campanya que vol donar a conèixer els vins de qualitat que es fan al territori.

    Aquest ja és el 7è any consecutiu que els Fogons de la Carme participa en la Mostra Gastronòmica, una experiència que la seva propietària qualifica de molt positiva: "Sempre m'ha funcionat molt bé, l'any passat vam superar els clients de l'any anterior, és una oportunitat pels restaurants per donar-nos a conèixer", afirma. Tots els divendres i caps de setmana, fins al 13 de desembre, es podrà tastar el seu menú que podeu consultar en el següent enllaç.


    | Descarrega'l com a: | MP3

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa